• STANDAARD

Nieuws

  • EVALUATIE NHN

    Eind 2018 zijn alle betrokkenen van het NHN gevraagd om een online evaluatie ...

    Lees meer
  • AUDITS VAN HET HF-NETWERK

    In juli t/m september 2018 zijn de audits uitgevoerd voor hartfalen in de 2de...

    Lees meer
  • RTA’s BESCHIKBAAR VIA REGIONALE APP

    Sinds september 2018 zijn de Regionale Transmurale Afspraken (RTA’s) vo...

    Lees meer
Meer nieuws

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Nederlands Hart Netwerk gevestigd aan de , in . KvK-inschrijfnummer  met BTW-nummer . Voor vragen of contact kun je mailen met info@nederlandshartnetwerk.nl .

Waar we in deze privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast, dat we geen informatie vragen of opslaan die niet relevant zijn voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Nederlands Hart Netwerk samen met derde partijen. Denk hierbij aan een websitebeheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@nederlandshartnetwerk.nl .

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • EVALUATIE NHN

    Eind 2018 zijn alle betrokkenen van het NHN gevraagd om een online evaluatie ...

    Lees meer
  • AUDITS VAN HET HF-NETWERK

    In juli t/m september 2018 zijn de audits uitgevoerd voor hartfalen in de 2de...

    Lees meer
  • RTA’s BESCHIKBAAR VIA REGIONALE APP

    Sinds september 2018 zijn de Regionale Transmurale Afspraken (RTA’s) vo...

    Lees meer
Meer nieuws
  • 1ste lijn

    1ste lijn

    Samenwerkingspartners binnen de 1ste lijnszorg

    Lees meer
  • 2de lijn

    2de lijn

    Samenwerkingspartners binnen de 2de lijnszorg

    Lees meer
  • 3de lijn

    3de lijn

    Samenwerkingspartners binnen de 3de lijnszorg

    Lees meer
  • Lukas Dekker cardioloog Catharina ziekenhuis

    "State of the art zorgpaden die de muren van de zorginstellingen overstijgen gaan grote voordelen bieden voor zowel de patiënten, de kwaliteit en de efficiëntie"

    Lukas Dekker cardioloog Catharina ziekenhuis
  • Hans Janssen cardioloog St. Anna ziekenhuis

    "Binnen de huidige financiële kaders streven naar optimale regionale samenwerking ter verbetering van de zorg voor onze cardiale patiënt"

    Hans Janssen cardioloog St. Anna ziekenhuis
  • Martijn Burg cardioloog Elkerliek ziekenhuis

    "Hoogwaardige zorg leveren doen we samen"

    Martijn Burg cardioloog Elkerliek ziekenhuis
  • Peter Polak cardioloog St. Anna ziekenhuis

    "Samenwerking is van essentieel belang om de kwaliteit van zorg voor patiënten met een hartaandoening te optimaliseren"

    Peter Polak cardioloog St. Anna ziekenhuis
  • Luc Theunissen cardioloog Máxima Medisch Centrum

    "Door het toetsen van elkaars kwaliteit van zorg zijn we in staat om continu van elkaar te leren en de kwaliteit van zorg continu te optimaliseren"

    Luc Theunissen cardioloog Máxima Medisch Centrum

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.